Mik ezek az élőlények az akimban?
Tallózás, kijelölés, feltöltés, direkt link a képhez, másolás, beillesztés. Ide tudsz képet feltölteni.
Egyébként nem tudom mi lehet, nem találkoztam ilyennel, és nem is hallottam róla. A planária hasonló, de az csapatostól jár, és nincs csápja.
Az algásodásra szerintem vagy a világítás növelése, vagy a tápozás csökkentése, és a co2 elhagyása lenne a megoldás.
Jelenleg ez nincs összhangban, 0,17 W/l az nagyon kevés. Ilyen fényerő mellett nem tudnak eleget fotoszintetizálni a növények, nem tudnak ilyen mennyiségű tápanyagot és co2-t felvenni, a maradékon meg az algák élnek.
Sajnálom, hogy a férgekben nem tudtam segíteni. Általában ezeket megeszik a halak, és nem okoznak problémát, de vannak köztük paraziták is, amik veszélyesek lehetnek.
Egyelőre szerintem rakj fel képet róla, hátha felismeri valaki.
Ne használj sót, majd elfogynak, szerintem a neonok is megeszik idővel. Próbálj kevesebbet etetni. Mondjuk ne etess csak minden másnap egy hétig. Simán kibírják, bajuk nem lesz, de így hátha jobban rákapnak a neonok, és megeszik őket.
A neonok se nagyon bírják a sót, az otocinclusok meg nem viselik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!