Trigonostigma hengeli tartható együtt garnélákkal? (pl: red cherry)
A szülinapomra kaptam barátnőmtől 4 halat ( 1 hengeli razbóra, 2 ékfoltos razbóra-szerű, ami narancssárgább a sima ékfoltostól, és az ékje is halványabb, és 1 danio erythricorn, aminek már sikerült csapattársakat vennem). Az egyik ékfoltos sajnos elpusztult.
Most fogok venni egy 96 literes akváriumot, amibe a red cherryket akartam szelektálni. Gondolkoztam a halakon, és eszembe jutott a két razbórám. Őket szeretném majd átrakni, és venni hozzájuk egy csapatot. De nem tudom, hogy melyik fajból legyen a csapat? Először hengelire gondoltam, de az drágább és nehezebb is beszerezni.
Hú ez kicsit hosszúra sikeredett.
Kérdések: Ekkora akváriumban is gondot jelent az ékfoltos mérete? Melyikből vegyek többet? Vagy legyen belőlük 2 csapat?
De ahogy nézem a hengelinek is ugyanazt írják, hogy max 8,5 NK°. Nálad meg lehet hogy van 15 NK.
Vegyél helyette Boraras Urophthalmoides-t, az bírja a keményebb vizet is és nagyon strapabíró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!