Guppi és Red cherry együtt?
Guppik mellé nem tudok mit,de talán egy Corydoras hastatus - Sarlófoltos páncélosharcsa
mehetne garnélák mellé...
Szaporulatot guppiknál elég nehéz megakadályozni.
Akkor ha jól értem a 2 guppi hímet lehet együtt tartani garnélákkal úgy hogy a nagy garnélákat nem fogják stresszelni,megenni és a garnélaszaporulatot is kordában tartanák nekem? Remélem jól értettem :)
És még annyi a kérdésem,hogy a 2 guppi és a garnélák mellé mehet még hal,ha igen milyen,vagy így már túl sok az 54l-be?
Igen, jól értetted, nagyjából így van. A stressz elkerülése miatt fontos a dús növényzet, de épp emiatt a garnélaszaporulat nem fog 100%-ban eltűnni. A törpe fogaspontyocska nősténye is elég hatékony kisgarnélavadász még.
Az akváriumba simán rakhatsz még hím guppi méretű halból úgy 5-6 darabot. Vagy még több guppit, esetleg endler guppit, vagy valamelyik törpe elevenszülőt. Ezek a fajok társas halak, de nem igénylik a konkrét rajt, így a kisebb létszám is elfogadható számukra. Szerintem a páncélos harcsák nem jók garnélák mellé, egy szinten mozognak és a hiperaktív harcsák mindig ott nyüzsögnek a garnélák között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!