Ilyen vödröt használhatok halak ideiglenes tartására? Pár óráról lenne szó, míg elrendezem a növényeket.
Figyelt kérdés
Ilyen nagy sötétszürke/fekete, 20 literes műanyag vödör. De valami iszonyat büdös műanyag szaga van. Teljesen új, nem volt benne még semmi. Berakhatom ebbe a halakat meg a szűrőt, amíg megcsinálom az akváriumukat? Vagy lehet, hogy mérgező lenne az ilyen műanyag?2012. máj. 13. 03:03
1/4 anonim válasza:
Hát fene tudja, én ilyen kb 250 Ft-ér vettem a leggagyibb színes műanyagvödröket 100Ft-os boltban, és tartottam bennük halakat, abban nem volt bajuk. Hát lehet hogy ennek is volt műanyag szaga, de így konkrétan erre nem emlékszem.
Szerintem ha kiöblíted előtte, nem lesz gond.
2/4 anonim válasza:
Nyugottan én is csiáltam így (szerencsére csak egyszer) mivel hamis sziámi algaevőt is tartok ami érdekes mert nem piszkálják a többi halat peddig harciasak és kugrottak a vödörböl mint a repülő halak a tengerből szóval néz rájuk majd.
3/4 anonim válasza:
Naja. Tegyél rá egy kartonlapot, vagy egy nagy spirálfüzetet. Nekem is volt már hogy kiugrott a vödörből 1-2 kis hal, pedig nem töltöttem tele :/
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat... végülis aztán csak a "koszos" víz került bele, amit nem töltöttem vissza az akváriumba. A halakat egy üvegtálba raktam, mert szerencsére hamarabb kész lettem a növények átrendezésével :)
2012. máj. 13. 23:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!