Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Az lehet, hogy a Guppim, ami...

M3xx kérdése:

Az lehet, hogy a Guppim, ami ápr.21-én szült, most megint szülés előtt 1-2 nappal jár?

Figyelt kérdés
Hasa már elég nagy, a farokúszója alatt is elég erősen feketedik, viselkedésére ráfogható, hogy szokatlan (vagy csak bebeszélem). Azért érdekes a dolog, mert azóta összen 18 nap telt el.

2012. máj. 9. 14:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Elég kevésnek tűnik, szerintem még egy hétnek legalább lennie kell ellésig.
2012. máj. 9. 15:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Ami az én guppijaimat illeti, kicsit gyakrabban jönnek a kishalak, mint 28 nap... :) Én nem teljesen értem, 2 nőstényem van csak, március végén hoztam el őket, azóta 3-szor volt ellés (az első kettő ellés az egyiknél következett be, aki már az elhozatalkor terhes lehetett; 1 hét múlva jött az első adag, majd még egy hét elteltével még egy adag; a legutóbbi, a másik nősténytől, pedig kb. 1 hete). Mindig csak azt vettük észre, hogy na már megint kisebb halak vannak a növények közt... Nem teljesen értem, hogyan :) De nem vettük ki őket, hát ahhoz rengetegen vannak. Nem is az van a dologban, hogy elsorvadtak vagy elvetélt az anya, teljesen életképesek, kifejlettek.
2012. máj. 9. 17:01
 3/3 anonim ***** válasza:
nahát-ez engem is érdekelne,mert az én guppim is 2 napja szült 3 ivadékot-de még mindíg hatalmas a hasa-el is van különítve-de nem akar többet szülni.-vajon mi lehet az oka?
2012. máj. 9. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!