Dergo97 kérdése:
100 literes akváriumhoz milyen szűrőteljesítmény kell? (l/h)
Figyelt kérdés
2012. máj. 7. 16:24
1/8 anonim válasza:
attól függ mennyire tervezel bele sok halat vagy azok mennyire érzékenyek a vízminőségre.
De általában nem baj ha legalább a kétszeresét/háromszorosát átforgatja egy óra alatt, de optimálisan nézhetsz akár 3-400 liter/óra körülieket is.
(viszont ha szaporítást is tervezel külön kis hálós elkerítés nélkül, akkor azért nagyon durván ne szívjon, mert seperc alatt leszippantja a kis halakat...)
Nekem most a 240 lityóshoz van egy 1000 liter/h, de elég kevés halacskát tartok benne és azok sem érzékenyek.
3/8 anonim válasza:
Szerintem az 1200 l/ órás pumpa sok lesz, eggyel kisebbet vennék a helyedben.
4/8 Frontosa válasza:
5/8 anonim válasza:
egy külső szűrő is kellene egy ilyen akváriumba! itt okosnak tetteted magad a fórumon, de a szaktudásod semmi...
6/8 anonim válasza:
Külső szűrőt akar csinálni a pumpából, azért kérdezte szerintem. Nem?
7/8 Frontosa válasza:
Külső szűrő lesz belőle, különben mit kezdene egy sima vízpumpával. =)
8/8 A kérdező kommentje:
Gondolatolvasók vagytok!
2012. máj. 8. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!