Egy 160 literes hideg vízi, tető NÉLKÜLI akváriumhoz keresek fénycsövet. Adnátok konkrét linkeket?
Fénycső linket, vagy lámpatest linket? Gondolom az utóbbi kéne, hát igen, megfizethető áron nincs valami nagy választék.
Hány cm hosszú az akvárium?
Van még egy jó, ez a Quad T5 fajta tetszik most nekem, van belőle többféle.
Ha 80cm széles az akváriumod arra a 2x24wattos vagy a 4x24 wattos foglalat passzol méretben.
Az aqua depóban lehet kérni hogy tengerit akarsz, vagy édesvizit és az édesvizihez lehet kérni daylight neonnal is.
Ez 2 csöves változat, itt is árulják:
Ez meg 4 csöves aqua depós:
Ez nagyon szolid fekete, kis helyet foglal és lapos.
Nagyon dekoratív lámpa szerintem. Asszem hogy van az aqua depóban 2 csöves is, hát meg kell kérdezni. Azt tudom, hogy többféle hosszúságban árulják, és ha neked több mint 80cm hosszú az akváriumod, akkor eggyel nagyobbat kell venni, de ennek vannak állítható méretű kihúzható lábai, és azzal az akvárium két szélére rá lehet tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!