Bán Máté kérdése:
Hogy tudnám megoldani?
Figyelt kérdés
Még tegnap feltettem egy kérdést a kínai hangulatú akvit szeretnék csinálni.Tudjátok a bambusznak ki kell lógnia a vízből, ezért kérdem hogy honnan tudnék szerezni egy műanyag lapot ami 45x25-s arra tudnék vágni lukakat hogy ki férjen a bambusz azért nem akarok venni komplet műanyagtetőt mert van világításom külön.2012. jan. 14. 09:39
1/5 anonim válasza:
De azt mondtad, üvegtetőd van. Most a fölé szeretnél még egy műanyagot is? Nem értelek.
Amúgy én most csinálok tetőt műanyag lapokból. Én egy műanyag ablak-ajtó gyárból szereztem, nem tudom, hogy hol lehet normál esetben beszerezni. Talán valami reklámtechnikai üzletben, barkácsáruházban szétnézhetsz.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen úgy volt hogy az üvegtetővel meglehet oldani de nem lesz jó mert a kiálló bambuszoktól nem tudom kinyitni a tetőt.
2012. jan. 14. 10:01
3/5 anonim válasza:
Szerintem ne szenvedj a műanyag tetővel, azzal sem leszel előrébb. Nehéz megcsinálni. Én a helyedben úgy csinálnám inkább, hogy vágatnék két új üveglapot tetőnek. Az egyiket sokkal nagyobbra, mint a másikat. A nagyobb darabot átfuratnám a bambuszoknak, úgy, hogy a kisebbet még el tudjam húzni. Mondjuk az egyik fél lenne 35 centi, a mászik pedig 10. Érted, hogy gondolom?
4/5 A kérdező kommentje:
Persze.Kössz az ötletet.Ez nagyon jó lesz.
2012. jan. 14. 10:13
5/5 anonim válasza:
Az én tetőm terve az volt hogy két fél tetőt teszek fel. Egyiket üvegből, (15*100) Másikat pedig műanyag lapból. Szintén (15*100) Az üvegre a világítás kerül, a műanyagot pedig le bírom venni etetéskor, rendezéskor stb. Mikor elkészült az akvárium a gyártó mester középre rakott bele egy merevítést széles üveglapból.Így már a tető könnyen 3 (vagy akár több) részre osztható. 1*(15*100) és két db 15*50 es darabra. Azért írtam le részletesen, hátha adok ötletet az akvárium tető megosztásáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!