Angliába költözünk. Hogyan vigyem az aranyhalaimat?
Sziasztok!
Hamarosan költözünk Angliába. Van 3 aranyhalam. Hogyan vigyem őket?
Az akváriumot (a nagyobbik akváriumot) viszik holnap a költöztetők, addig a kisebbikben vannak, ami befér az autónkba.
Meg kell kérdezni a repülőteret, vállalják-e? Vallszeg nem. Nme szoktak folyadékot szállítani.
Szerintem keresned kell nekik nevelőszülőt!
Autóval megyünk.
Autóban sem tudnám őket vinni? (A nagyobbik akvárium 110 literes, a kisebbik 70, a kisebbikben csak 2-3 napig lesznek)
hogyan? anglia sziget nem?
amúgy a 110 literes sem elég nekik minimum 200 kellene...
hát szerintem vigyétek a 70 literesben ami nehogy kiömöljön tehát kellene tető..
és akkor majd angliában vegyetek egy nagy 200lityósat
A Csatornán át gondolom...:P Csak hallottál már a La Manche csatornáról, kedves utolsó. :D
Kérdezzétek meg az állatkereskedéseket, hogy hogyan kapnak árut, hogyan hozzák nekik a halakat. Úgy lesz jó nektek is.
Rendben, megpróbálunk szerezni rá tetőt.
110 literesbe eddig 2 volt, csak kaptam még egyet, addig az a 70 literesben volt. Összekerültek egy időre, mert a 70 literes szűrőjét javítani kellett, de most már jó.
Igen, gondoltam, hogy nem elég nekik. Veszünk majd egyet 200 literest, és akkor összekerülnek.
Igen, először mi is repülővel akartunk menni, de a halakat nem vállalták.
Megyünk hát a Csatornán keresztül.
De azért remélem, hogy megmaradnak.
Ha mégis elpusztulnának, kerül a helyükre egy pár betta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!