Most vettem egy akvariumot ami korulbelul 150-180 literes, kezdokent mit rakhatnek bele?
Nezegettem mar a halakat, de nem tudom, hogy melyiket konnyebb tartani, nem szeretnek belevagni kezdesnek egy nehez tartasu halba.
Azert nem tudom pontosan a meretet, mert ebayrol vettem hasznaltan, es allvannyal egyutt irta meg a magassagat. Az allvany ranezesre pont ugyanolyan magas, mint maga az akvarium, igy a magassagot elfeleztem. 122cm hosszu, hosszukas tank, nekem ezek jobban tetszenek. Allvannyal egyutt liciten nyertem 40-45 ezer forintert (fontban nyertem es a valutavaltas helyetol fuggoen valtozik az osszeg forintban meghatarozva) (kulfoldon elek) Tropusi akvarium, ezert van hozza futo is, meg buborek fujo:D, meg szuro, lampa. Azt hiszem a novenyeket koveket kavicsokat is hozza adja. Ennyi penzert jo vetel egyebkent?
Jovo heten elmegyunk erte, addig is, olvasok, olvasok es olvasok az akvarisztikarol. (Mar 1-2 hete olvasgatok:D)
Tudtok valami jo oldalt? Koszi.
Haloszobaba fogom rakni, van egy fal, ami ures, boven elfer ott. Nem a sarokban lesz, es az ajtot se fogja zavarni, ablaktol 2 meterre lesz legalabb, eleg nagy ablakunk van, de van rajta csipkefuggony, igy nem tuz be a nap nagyon, vilagos helyen lesz. Talan meg tudom oldani, hogy eldugdosom a kutyuket melle, ez fontos, mert van egy 20 honapos orokmozgom. Mutattam neki mar halakat videon, tatott szajjal figyelte oket, aztan sirt, mikor vege lett a videonak. Szerintem tetszeni fog neki.
A szurot meg egyebeket milyen surun kell takaritani? Meg akkor most egy ekkora tanknal mennyi vizet tegyek bele frisset hetente? 30%ot 1/4 et irnak. Meg nem vettem tiszta vodroket, azokat celszeru vadi ujakat beszereznem, igaz?
Azokat is majd megnezem, nem kapkodom el, nem szeretnek rogton egy tucat halat kinyirni:D
Pontosan azt se tudom meg, hogy milyen szurot ad hozza, majd kiderul, ha itt lesz. Persze majd megkerdezzuk tole, hogy milyen halakat tartott benne, hogy tudjuk, hogy a cuccok milyen halak igenyeit elegitettek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!