Megvennel egy olyan akvariumot, amin van egy tores, de be van szilikonnal tapasztva?
Van egy akvarium 124 literes, ebay-en neztem. Mindent ad hozza, tropusi akvarium (olyat akarok 50literest, vagy tobbet, de 200-nal nem tobbet) Nagyon jo arban adja, azonnali vetel eseten 30 font, ha 350 forintot szamolunk egy fontnak, akkor 10500 ert adja. 10 fontrol indul a licit. (Angliaban elek, csak meg mielott valaki a szallitasrol kerdezne: el kell menni erte, de itt van egy kopesre) Kuldott is kepet rola, ha akarjatok, belinkelem. Olyan max 5cm-esnek nezem a repedest, ami valami feher szilikonnal van betapasztva. Azt irja, hogy 2 eve vette, akkor repedt meg, betapasztotta, felengette es eddig hasznalta, nem volt vele gond.
Van egy masik akvarium, 106 literes, minden van hozza, nincs rajta hiba. 35fontrol indul a licit, 7 ora mulva jar le, meg senki nem licitalt ra.
Te melyikre startolnal ra?
Az utobbi azt irta, az akvarium 3 honapos (mar raunt?), de a cuccok hozza regebbiek. Lehet nem is megfeleloek a cuccok hozza, ezert meghaltak a halak, es igy eladja? Ez jutott eszembe. Amikor megkerdeztem, hogy mi merre hany wattos, azt mondta, nem tudja...no komment.
A legfontosabb kerdes itt az, hogy szerintetek kockazatos e egy repedt akvariumot venni.
Az arakon ne akadjatok ki, van, mikor fillerekert elmennek jo cuccok, tudom, hogy otthon ezek dragabbak.
Koszi elore is a valaszt.
124 litereset újonnan kapsz 12000ftért ha jó helyen nézed... De én semmiféleképpen nem vennék repedt akváriumot. Képzeld el hogy:
Megvetted egy -két évig semmi baj nincs, működik szépen rendesen, jó, frankó, üzemel stb... Egy nap pedig arra ébredsz hogy 124 liter víz van a szobádba(vagy ahol van az akvárium lényegtelen) elázott szőnyeg szekrény minden...
Persze ez akármelyik akváriummal megtörténhet, de én biztos nem venném meg, sőt még használtat se nagyon.
Az üveg az olyan, hogy ha egyszer elindul, később elkezd továbbrepedni, tehát olyat nem vennék.
Használtat már vettem, de azt megvizsgáltam előtte. Mondjuk a vízkövet még le lehet mosni, csak az a gáz ha nagyon karcos.
Koszi a valaszokat, megnyugtattatok, hogy azt nem szabad lett volna megvenni. Meg jo, hogy elottem elvitte valaki.
A masik akvariumot se tudtam megvenni, 40 fontot szantam arra, 41 ert ment el az utolso 9 masodpercben, mar ra se tudtam volna nyomni, de nem is banom, meg van idom, a multkor 84 literes tankot buktam el szekrenyes alvannyal, mert nem volt net, 42-ert ment el. Valami hasonlot szeretnek, 50-60 ert egy 80-100 literes tank szekrennyel. Kivarom az igazit:D Ujonnan itt is 70 font egy 54 literes felszerelessel, arra nincs is penzem.
Meg egyszer koszi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!