50-80 literes akvariumot szeretnek, hogyan kezdjek hozza?
Eleg nagy haloszobank van, most vettem uj athidalot az agyunk fele rengeteg hellyel, mert meg akartam szabadulni a regi komodjaimtol. Az a fal, ahol voltak, most kiurul, es arra gondoltam, vegre vehetnenk oda kis haziallatot: halakat. Parom ugyan ragcsalot szeretne, de haloszobaba en nem engedek be ragcsalokat, mert nem szeretem a szagukat. A halaknak meg nagyon nincs (marmint ezeknek a hobbi akvariumi halaknak) Mar regota akarok kis haziallatokat, vegig gondoltam, melyik lenne tokeletes szamomra es rajottem, hogy a halak azok. Igaz, kicsit tartok tole, hogy este eloszor zavarni fog a feny meg a levegozteto zugasa, de biztos meg lehet szokni.
Arra gondoltam, hogy 50 litereset legalabb szeretnek, de max olyan 80 literest. Nem tudom, alakra milyet erdemes venni magas legyen vagy inkabb hosszukas? Mondjuk ha ezt a szobat nezem, jobb lenne hosszukas, hogy jobban kitoltse a falat.
Milyen halakat tegyek bele, mennyi dekoracioval? Uveg vagy muanyag akvariumot vegyek? Probalom minel olcsobban kihozni, de azert tudom, hogy a minosegre is oda kell figyelnem. Mennyibol lehet kihozni egy 50 literes akvariumot halakkal, diszekkel, felszerelessel? Erdemes olyat venni, amiben azt irjak, minden benne van, vagy inkabb kulon-kulon vegyem meg hozza a dolgokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!