Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Kezdő haltartó vagyok és...

Halkedvelő*-* kérdése:

Kezdő haltartó vagyok és kb1éve vannak halaim (csak vitorlás) és tudom hogy nehéz halfajt választottam de nagyon szeretem őket csak kár hogy nagyon érzékenyek és most már csak 1maradt őt szeretném minél tovább megtartani. Miket javasolnátok neki?

Figyelt kérdés
Vitorláshal

2012. márc. 19. 19:22
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Az szeretném kérdezni hogy neked van-e faccebokod mert akkor megjelölek ismerősnek és töltök fel az akvárium és benne lévő halról képet.:)

Na mit szólsz hozá??:o

2012. márc. 20. 13:20
 12/14 A kérdező kommentje:
Luke várom a válaszod!!!:))
2012. márc. 20. 13:22
 13/14 anonim ***** válasza:

azt hiába linkeled akkor is kell 200 liter és 4 darab. a vitorlás csapathal és kell neki a legalább 100 cm úszástér is. az alsó hatás egy standard 160 literes ami 100x40x40 méretű, de ennél kisebb tényleg nem lehet, és kell 4 db.

és szűrésnek is kell egy külső szűrő.

akvarista.hu-n szokak akváriumok lenni jó áron.

2012. márc. 20. 14:08
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszii.:)

Hát akkor kérek egy akváriumot és megnézem azt az oldalt amit javasoltál.:))

És szerinted még 1hónapot kibirna a vitorlásom a 40literes akváriumba,mert már 5hónapja megvan és semmi baja.:)??

2012. márc. 20. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!