54 literes akváriumhoz elég 260 l/órás szűrés?
Pedig nagyobb. Szegeden Trópusban vettem nemrég.
Az eladó úr pont a Fan2-t és az Eheim 2010-2012-t mutatta.
Mind megbízható, Mind csendes. 2010-330cm3
2012-470cm3 Fan 2 -ről nincs adat vajon miért? Viszont mérete nem csak hogy kisebb mint az Eiheim hanem még a szűrőtöltet felé karcsúsodó is. Így a méretei 65*80*250 becsapósak az Eiheim el szemben, ami mint tudjuk szorongásban szenvedő német mérnökök terveztek, szigorúan párhuzamos vonalvezetést használva. ( kocka ) Pick up méretei 86*96*260
Már ne haragudj, de tudsz te olvasni? Merthogy szerinted leszaroztam az Aquael szűrőt. Olvasd már el mit írtam légyszíves, ha kell akár 10x is fuss át rajta.
A kérdésedre válaszolva igen, volt Aquael szűrőm régebben, nem is egy. Eleinte halk volt, de később hangosodott. Én nem voltam megelégedve vele. Az Eheim 2008 PickUp szűrőm 2 év után is olyan halk volt, mint újkorában. Kifogástalan szűrőcsalád, ami kiválóan, hibátlanul teszi a dolgát. Nem értek egyet veled. Igen, drága, de nem a névért fizetsz, hanem a minőségért.
Drága?
Írjátok: Előny, hátrány, melyik is a drágább?
EHEIM PickUp 60 belső szűrő (2008) 5 990 Ft.
AQUAEL FAN2 Plus belső szűrő (450 l/h) 6 490 Ft
Szóval ezt eldöntöttem. Érdekesség képp...
EHEIM PickUp 160 belső szűrő (2010) 6 990 Ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!