Diversa 60 starup 54 literes szettről kérdések?
Egy webáruházban kinéztem magamnak ezt a szettet, ugyanakkor sok helyen olvastam, hogy a szettekhez gyakran adnak alul méretezett szűrést, és világítást. Ha emelé a 15 wattos fénycső mellé vennék egy ilyen ( [link] 9 wattos hailea neoncsövet, akkor így már tarthatnék néhány alacsonyabb fényigényű növényt, mint pl. cryptocoryne félék, microsorium, és jávai moha? Milyen színű a legjobb a növények szempontjából? A szettben szereplő Diversa Claro 600 elég 54 literhez, vagy jobb lenne lecserélni egy erősebb szűrőre?
Köszönöm :)
Üdv!
Ezeknek az alacsony fényigényű növényeknek elég lesz a gyári világítás. Éppen elfér egy vízalatti mellé, abból a fehéret vedd.
A szűrő tökéletes, erősebb, mint ami neked kell, de szabályozható. Ritka, hogy ilyen normális szűrőt tesznek szettbe.
Jól nézd meg azt a szűrőt, mielőtt kifizeted, mert ezt a szettet mindenhol a kisebb 380 L/h-s szűrővel árulják, és ahol te nézted a 600-asat, akár "véletlenül el is írhatták". :)
Vásárlás előtt szerintem kérdezz rá erre, nehogy későn derüljön ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!