1/12 Platypus válasza:
A világítása elég gyenge, mint minden gyári szettnek. Ha az Anubiasoknál fényigényesebb növényeket szeretnél, akkor nem éri meg szettet venni, mert teljesen ki kell cserélni a tetőt és a világítást. Minden más szempontból rendben van.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen a világítás elég gyenge azt láttam.
2011. jan. 23. 21:41
3/12 gfero válasza:
szerintem egy nagyon jó kis aksi és jó árban is van
4/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2011. jan. 23. 21:47
5/12 gfero válasza:
ott van egy 160 literes 2x30w-os 50.000ft az sokkal jobbnak tűnik
6/12 anonim válasza:
Szerintem is a világítás gyenge, de a szűrés, fűtés tökéletes.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Az a helyzet hogy a szűrése tetszik nagyon:)
2011. jan. 23. 22:24
8/12 anonim válasza:
200 literes szett => 35 ezer
Lámpa tunningolás:
70cm hosszú vízalatti neonból 4db az belefér a tetőbe => 4400 Ft, és beragasztod a tetőbe FBS-el => 1000 Ft
Ezek alig melegszenek, és kb 1cm vékony csövek, nem kell hozzá semmi, csak bedugod és világít..
Összesen: 40400 Ft, nagyobb akv, több fénnyel.
Lehet hogy a szűrése szarabb, de nem hiszem hogy ne lenne megfelelő.
9/12 Salx Narval válasza:
Én is, ez utóbbit választanám.Egy kicsit sokallom az 56 ezret.A különbözeten majdnem,egy külső szűrőt is vehetnél.
10/12 Frontosa válasza:
Sok az 50.000!
Az aquaimpex-nél sokkal olcsóbban kapsz ugyanilyen szettet, az ár a válaszható szűrés függvénye.
Üdv,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!