Aksi indítása? Kérdések lent?
Üdv!
Már két hete járatom üresen az akváriumot, nem vettem semmi baktérium készítményt,viszont holnap veszek rákeleséget. Sera shrimp natural-t. Elég ha azt berakom tápanyagnak a baktériumoknak?(fórumon olvastam) Érdemes nitrivecre költeni. Növényeim igénytelenebbek: gömbmoha, anubias, valizneria, microsorium, jávai moha Eddig szépen fejlődnek, főleg a jávai. Vegyek vmi növénytápot is hozzájuk?
(a kérdőjelek lemaradtak)
Kíváncsi lennék Murr és gfero profok véleményére :)
:D
Bacikultúrát ne vegyél, én még soha nem használtam, azért járatod üresen, hogy szépen beálljon magától. Lassan már lehet telepítgetni a lakókat. A kaját csak akkor tedd a szűrőbe, ha még üresen járatod az akváriumot.
Növénytápot érdemes venni, az easy life profito nagyon jó ár/érték arányban. Világítástól függően esetleg carbot is használhatsz hozzá, de ha nincs sok, akkor nem kell.
Mekkora az aki, kik lesznek a lakosok?
Elég, persze.
Pl: Easy Life Profito - 2ezer Ft-os növénytáp, de nem muszáj, mármint én volt hogy nem tápoztam fél évig és semmi se történt, nőttek úgy is, csak lassabban.
Még egy kérdés.:) Nem elég ha beszórom az akváriumba?
Mindenhol azt írják a "szűrőbe",csak nekem matten van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!