Megérkezett az új szűrő, fűtő és a vízsugár terelőnek hogyan kell állnia?
Na szóval beüzemeltem meg minden... De segítséget szeretnék kérni hogy hogyan kell a terelőnek állnia milyen irányba? Nincs olyan tapadós cucc amivel oda tapadna az üveghez... az nem is gyári tartozéka? Meg nem-e baj hogy ennyire közel van egymáshoz a fűtő és a szűrő? Jó ez így?
[link] Ilyen most... 77literes
Most nem annyira szép, de 15én jönnek a halak és a növények, addigra a xifók át lesznek téve a másikba. Nyárra meg lesz fehér kvarchomok és valami növény talaj:D Meg vettem FLORA GLO T8 at is bele.
A tapadókorong gyári tartozék!!! Reklamálj, bár átvétel után nem tudom, mennyire foglalkoznak majd veled...
Szerintem rakd feljebb az egész szűrőt. A terelőlapot pedig állítsd úgy, hogy a kiáramló víz a felszínt is fodrozza, és jó áramlást is csináljon.
Kereszt irányba a vízsugarat nem állítom mert elvisz mindent... túl nagy áramlást csinál, a terelőt meg majd kitapasztalom de sztem így marad...:)
(A kérdező vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!