Mi a véleményed?
Az Eheim Classic 2211 külső szűrőről?
Vagy az atman at 3335 külső szűrőről.
ezekre van keretem sajnos. melyiket ajánlod? a DIY szűrő készítéssel vacillálok, ezért jobban szeretném az egyiket a kettő közül.
Mindkettő jó.
Nekem speciel Eheim van (tökéletesen megfelel), de az Atmanról is sok jót olvastam.
hány literes az akvárium?
nekem atman at-3338 van de nagyon meg vagyok vele elégedve. az eheimmel az a bajom hogy ott a minőség mellet a nevet is meg kell fizetni, az atmannál pedig csak a minőséget.
Akkor szerintem inkább az atman. Az eheimnél ez is jobb:
Amúgy jó az eheim, csak ez a 300 l/h azzal a maroknyi 1 liternyi szűrőtérfogatával még 70 literhez is elég kicsi.
Hát lehet venni anélkül is. Én az aqua depóban vettem szűrőanyaggal együtt, de már cserélgettem benne a cuccokat. Az alsó tálcába van nekem most siporax+lávakő összekeverve. A felső tálcába meg egy réteg perlonvattát tettem és van hozzá egy szivacs, azt a vatta tetejére, azért, hogy a vattát ne szívja be a motor.
De a szűrőanyagokat egy vödörben át kell mosni mielőtt használni akarod. Azért mondom, mert barátom telefújta az akváriumot porral, mert a siporaxban és a lávakőben is voltak apró porok. Na szóval azt majd mosd át mielőtt összerakod :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!