Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » A TUBUFEX élő eleséggel mit...

A TUBUFEX élő eleséggel mit kell tenni?

Figyelt kérdés
Mielőtt a halaknak adnám, és ez meddig tárolható, meg ilyesmik minden amit tudni kell róla, mert most próbálkozom az ilyesféle etetéssel :P
2012. márc. 6. 15:08
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Etetni is kell ezeket? mi számít érzékeny gyomrúnak? mert én vitorlásnak és harcos halnak adom
2012. márc. 6. 19:27
 12/14 anonim ***** válasza:

A tubi az lúgos, a vörös szúnyoglárva meg savas kaja. A vörös szúnyoglárvának van egy kampó a végén, ami beakadhat a hal gyomrába. A fehér szúnyoglárva jobb, mert kampó nélküli, csak az olyan átlátszó és kicsi, hogy a nagy vitorlás már észre sem veszi, az inkább kisebb halaknak jó. A barátom vitorlásának nagy korában adtam egyszer-kétszer napos tücsköt is, azt ugyan a gekkónak vettem, de kipróbáltam és a vitorlás is ette. Különböző fagyasztott kajákat is adtam neki, meg sügéres bogyó száraztápot is. Szóval a vitorlás nálunk mindent megkajált és nem volt beteg, de úgy azért elég változatosan evett szerintem.

Szerintem akkor lesznek betegek a halak, ha egyoldalúan etetik őket, csak tubi, vagy csak ez, csak az.

2012. márc. 7. 00:23
 13/14 anonim ***** válasza:
A tubit nem szoktam etetni.
2012. márc. 7. 00:24
 14/14 A kérdező kommentje:
A vitorlások azok kapnak nálam is mindent mert ugye vegyes aksiban vannak, ők jól el vannak habár 3 van de az egyiket mindig bántja a másik kettő és ő neki már a színe is tök fakó :( nem tudom ezzel kapcsolatban mit lehetne tenni azon kívül hogy meg szabadulni tőle de.... nah mindegy a sziámiknak adom végeredményben csak a tubit mert azok nem eszik meg az ilyen száraz kajcsikat a lány még úgy ahogy de a fiú az csak a tudit de azt meg úgy mint egy vadállat :P nem adok neki nagyon sokat nehogy túl zabálja magát. Naponta 2-szer kap 1-3 db
2012. márc. 7. 19:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!