Na ez minek számít?
Ugye már sok téma feldolgozta a gömbakvárium sztorit!
Ezzel a 10 literes üveggel mi van ez annak számít?
Nem csak körbe körbe úszkál benne középen sokat van és nem dörzsöli le a szemét!
Itt vannak képek:
Itt LÁTSZIK hogy a köveknél van középen egyébként a növénykék között is sokat mozog:
Itt pont a szélén van: [link]
Szerintetek mi van ezzel? E gömbaksinak számít? És állatkínzásnak? Ui: lvegő van csak az élő vizinövény kimaradt, a hőmérséklet adott, és nem láttam különösen sztresszesnek!
A 19:13-mas hangnemre, és az eredeti kérdésre válaszolva, itt vannak a szigorú tények. Nem szubjektív vélemény, hanem a Magyar Köztársaság törvényei, ami szerint vitán felül áll, hogy állatkínzó vagy:
1998/XXVII törv
4.§ 1,2
5.§ 1,2,4
6.§ 1/d
7.§ 1
41/2010.(II.26) korm rend
14.§ 3, 4, 5/d
3.sz. mell. B/1,3
pontokon szeged meg a törvényeket. Ez, 50.000 ft-os pénzbírságtól 2 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.
Még egyszer, ezek tények, és mint ilyenek, természetüknél fogva megkérdőjelezhetetlenek.
Leopárd botia, olyan 10 centis lesz kb, annak még elmegy a 60 liter egy ideig, de ő társas állat.
Az aranyhalat cseréld le egy adag élő növényre.
Te valami hatalommániás, vagy megalomániás vagy?
Nem tudom pontosan milyen algázód van, valami pleco vagy gibi, de annak is 300-400 liter kellene. Normális vagy?
Szerinted az a haltartás lényege, hogy a kis vacak akváriumaidba beszerezz néhány hatalmasra növő halat? Ettől lesz szép és jó?
Ha rajtam múlna, eltiltanálak az állattartástól legalább 5-10 évre...
na ez minek számít? hát ezen az látszik hogy a gazdája mekora állat.
Ui: lvegő van csak az élő vizinövény kimaradt, a hőmérséklet adott, és nem láttam különösen sztresszesnek!
persze hogy nem látszik stresszesnek mikor még ara sincs helye abban az 5 literes uborkás üvegben.
lehet hogy előtem már leírták mert nem olvastam végig a válaszokat de azt az üveget inkább használd arra, amire kitalálták és ne tarts többet állatokat ott vagy te artsd el magad az kezdetnek elég állattartás lesz neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!