Számít hogy az akváriumba milyen színű a világítás? (többi lent)
Nah most nekem hable,nagyon kedves volt és linkelt egy oldalt ahol lehet kapni vizalatti világítást,de én ezt egy kis plusznak szeretném az akváriumba a meglévő világítás mellé!Az számít valamit hogy milyen színű?tehát a meglévő "Fehéren" világító csövem mellé vennék egy kéket,az nagyon elcsúfítaná ha mind kettő menne vagy elnyomná a fehér, és akkor lenne jobban kék ha csak külön menne a kék?Növények esetén értendő hogy számít-e?
(A meglévő csövem 18W-os és egy 9W-osat vennék melé!)Vagy milyne színt érdemes venni,HA számít?
Kedves hogy segíteni kaartál,bár tényleg ne sértődj meg ezzel nem lettünk előrébb!Hable pedig itt ajánlotta nekem és egy hivatalos oldalon :D!
Még mindig vároma segítséget :) köszönöm!
Tudtommal a szín számít ha a növényekről beszélünk.Úgy hallottam ,meg tapasztaltam is, hogy a kék fényű a világítástól a növények inkább fölfele nőnek, nem bokrosodnak.Amúgy én már kombináltam kék és fehér színű fénycsövet.A fehér szín majdnem hogy teljesen elnyomta a kéket, bár vízalatti világításnál lehet hogy másképpen nézne ki.
De majd az okosak kijavítanak.Remélem azért segítettem valamit.
Szeretném mindenkinek megköszönnia segítségét!Sokat segítettetek!Nagyon jól néz ki kékesen tényleg!
Hable szerintem ez így ahogy neked van nagyon jó,nekem nagyon tetszik :)
Akkor kéket mindenképpen veszek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!