Számít hogy az akváriumba milyen színű a világítás? (többi lent)
Nah most nekem hable,nagyon kedves volt és linkelt egy oldalt ahol lehet kapni vizalatti világítást,de én ezt egy kis plusznak szeretném az akváriumba a meglévő világítás mellé!Az számít valamit hogy milyen színű?tehát a meglévő "Fehéren" világító csövem mellé vennék egy kéket,az nagyon elcsúfítaná ha mind kettő menne vagy elnyomná a fehér, és akkor lenne jobban kék ha csak külön menne a kék?Növények esetén értendő hogy számít-e?
(A meglévő csövem 18W-os és egy 9W-osat vennék melé!)Vagy milyne színt érdemes venni,HA számít?
Hable!
Ugye ezen a képen a jobb oldali növényke Hydrocotyle leucocephala?
Ez? Ez az. Ez a mostani állapota, kicsit össze-visza keveredett. [link]
De jó ez a növény, még Murr hozta nekem 100 éve és már többször kinyírtam, pl ecsetalgával, emiatt sokat kidobtam és volt amit meg is hipóztam és volt hogy a vizet leszívtam az akváriumból és attól száradt ki, de mindig maradt 1-2 szál, aztán újranőtt és már megint sok van. Ez gyorsan nő és jó illata van, mint egy saláta. Szerintem finom is lehet csak még nem kóstoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!