Eheim biopower 240 érdemes megvenni egy 170litereshez?
2 hetente 30%
igazából lehet hogy én se hinném el hogy ez a szűrő megbír szűrni egy ekkora akváriumot de ha jól össze van állíva a szűrőanyag és jól van berendezve az akváriumba akkor megbírja.
Sziasztok!
Szerintem meg elég jó* termék a belső szűrő családokban! Nekem is ez van egy 220 literes akváriumban, ( Eheim Biopower 240* ) Normális szűrő teljesítményt nyújt, mint biogólilag, mint a durvább szennyeződések ellen! könnyen takarítható, praktikus. Én hetente az alsó tartályt takarítom, ami egy clik és már le is jött! a többit, ami már biológiai 3 db tartály, azt meg 4 hetente hogy a jó baktériumokat ne távolítsuk el! Csak ajánlani tudom, minden akvaristikusnak, (szűrő fajtától függően) akinek max 50- 250 literig van aksija! Vannak kik elítélik, mert nincs tapasztalata a eheim biopower szűrőcsaládjával kapcsolatban, de ez hülyeség, hogy nem tudja kiszűrni.......
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!