Hogy lehet ilyen kék színű akváriumot csinálni? Mármint hogy ilyen kékes hatása legyen (kép lent)?
Pl itt se kék a háttér,és az ugyan az az aksi ami a te linkeden van.Sőtt még a fénycső sem látszik kéknek :S
Szerintem itt le lett cserélve a háttér, csak világítástól ennyire nem látszana kéknek a fekete.
Az én linkemen látható fénycsövek közül az egyik lilás, ilyenek a tipikus növényes fénycsövek (pl. gro-lux). A másik pedig egy magas színhőmérsékletű skywhite cső lehet. Hasonló hatást érhetsz el kék vízalatti világítással is, vagy leddel, vagy tipikusan tengeri csövek vannak még, amik hasonlóak.
De ha kezdő vagy és nem akarsz algatengert, akkor a vízalatti világításokkal próbálkozz.
Nem így fényképezték, hiszen videó is van :)
Inkább még annyi lehet a dologban, hogy megfestették a vizet. Metilinkékkel például rövid távon el lehet érni ezt a hatást, de ők profibbak annál, hogy azt használják. Esetleg valami ételfesték is lehet, mivel hal még nincs a vízben. Nem tudom. Ahogy mondtam, az életképes megoldás egy kék háttér, kék vízalatti világítással.
A videót is ugyanúgy be lehet állítani. Sőt, van amelyik automatikusan méri a fényviszonyokat és állítja be a fényképezési módot.
Úgyhogy a videó nem zárja ki ezt a lehetőséget. De ha nem hiszitek, akkor photoshopba másoljatok be egy képet és nyomjatok rá az automatikus színárnyalatra és meglátjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!