Megtudok csinálni egy KIS akváriumot ilyen szépre?
Figyelt kérdés
Ez gyönyörű.
Elnézem jóval 100 liter felett van.
Nekem egy 80 literes akváriumom van.
Megtudom csinálni ilyen szépre, csak kicsiben?
2011. júl. 12. 15:15
1/6 anonim válasza:
Én úgy gondolom, az 54 literesemet is megtudnám ilyenre:) de nekem ez nem tetszik:) de szerintem a 80 litereset te simán megtudod ilyen szépre csinálni:)
2/6 A kérdező kommentje:
De hogy csinálták meg a hátteret? 3D-s háttér van benne?
2011. júl. 12. 15:28
3/6 Salx Narval válasza:
Ha már kérdezni kell, akkor nem biztos, hogy elsőre menni fog, de próbálkozz és előbb utóbb sikerülni fog.A növényzetben semmi extra nincs, a többi pedig dekoráció.Sok sikert.
4/6 anonim válasza:
a háttéren van a hangsúly. az valamilyen nikecell lehet ami be van festve és úgy van a vízbe rakva. googlebe keresve sok ilyet találsz. igazából az akvárium magam nem nagy szám,de azért szép. ha értesz a barkácsoláshoz kis mértékben.te is tudsz ilyet csinálni akár egy 30literesben is!
5/6 Platypus válasza:
6/6 anonim válasza:
Meseszép, hát ránézésre min. 120x50x50es, de sajnos fogalmam sincs hogy mibe lehet így beledolgozni a gyökeret.
Nekem Zull akváriuma is tetszik, pedig ennek nincs háttere, de mégis olyan természetes hatású:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!