Akvárium növényesítés? Ötletem lent
Figyelt kérdés
30L es akviba hátra nagyobb köveket közéjük szúrni 2 szerencse bambuszt e kettő közé pedig törpe sásra gondoltam.
Ezeknek mennyi fény kell hány wattos neon cső? 1 nap mennyit menjen? tápozás? CO2 adagolása egyáltalán kell e?
2012. jan. 21. 14:56
2/17 anonim válasza:
Legyen inkább Echinodorus tenellus, vagy Lilaeopsis brasiliensis, mert ezek vizinövények és nem kell nekik CO2.
3/17 A kérdező kommentje:
ezeknek mi a magyar nevük?
2012. jan. 21. 15:05
4/17 anonim válasza:
Az acorus fajták, amit mutatsz mind olyanok, hogy csak a gyökere szabad vízbe legyen, mert ha a szára is vízbe van, az elfog rothadni.
5/17 anonim válasza:
Brazil mini kardfű = Lilaeopsis brasiliensis
Finom levelű (amazonasi) kardfű = Echinodorus tenellus
6/17 A kérdező kommentje:
Én gyenge világítású növényeket szeretnék.
2012. jan. 21. 15:08
7/17 anonim válasza:
Vagy hát a vallisneria hasonlít legjobban az acorushoz, de azt én nem szeretem.
8/17 A kérdező kommentje:
Nem tudsz valami olyat aminek nagyon gyenge világítás kell a lehető leggyengébb ha van ilyen akk mind1 hogy néz ki.
2012. jan. 21. 15:11
9/17 anonim válasza:
10/17 A kérdező kommentje:
ennek az anubisnak 1 nap 1 elég világos szobában mennyit kell világítani 8w as nenocsővel am kb reeggel 7:30 tól pár órás megszakításokk (még leülök gépezni) kb sötétedésig el van húzva a függöny.
2012. jan. 21. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!