Milyen lett akváriumom?
-39,5 literes
-szűrő:250l/h-s (jobb sarok a képen)
élőlények:
-5 guppi
-1 almacsiga+kb 6-7 piros postakürt csiga
-15-20 red cherry garni
-jávai moha+ nem tudom milyen növény(ha tudjátok lécci írjátok le nekem, köszi)
dekoráció:
-4db vasfa
-1 nagy kő a dunáról
-alajzat: 3-6mm-es akváriumtalaj
szerintetek mit lehetne még csinálni?
köszi a válaszaiokat előre is!:)
az a nagy hosszú növény nem néz ki akváriuminak. Max valami mocsári növény, hamarosan el fog pusztulni.
Rengeteg olyan akváriumi növényt árulnak a boltok, ami nem is vizinövények, hanem vizet toleráló növények, v mocsári növények, amik inkább terráriumok vizes részeire valók, nem bírják ki teljesen alámerítve hosszú távon. Én is kifogtam egyszer egy Acorus Gramineust.
Itt egy lista, h legközelebb ne járd meg:
Igen, az a növény nekem sem tűnik akváriumba valónak. Mondjuk ettől még lehet az, de az is tény, hogy sok helyen árulnak nem vizi növényt vizi növényként.
Szerintem inkább cseréld le valiznériára - ha nézel róla képeket, az is ugyanígy nő és az akváriumba való. Alacsony fényes is elvan.
És én egy kicsit azt a mohát megrendszabályoznám :) esetleg inkább csinálj belőle gyepet, a fák közé meg rakj több tövet a fent említett növényből.
Egyébként szép az akvárium, csak így tovább :)
köszönöm szépen.. akkor azt a növényt kiszedem... (akkor ha tönkrement)
és veszek vizinövényt
Acorus variegatus
NEM AKVÁRIUMI HANEM MOCSÁRI!!!! jajj de hülye vagyok!!
Nagyon szép lett, gratulálok.
Szerintem ne várd meg, amíg elpusztul a növény, inkább vedd ki és ültesd cserépbe.
oké:) már mettettem:)
egy mocsári növény... majd ha tavasszal kimegyünk a nyaralónkhoz berakom a tóba az aranyhalakhoz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!