Miért van ez? Garnéla ügy!?
Ma vettem 4 amano garnélát.Még elég picik.2-3 centisek lehetnek.Bántják őket a páncélos harcsáim,de miért?Sérüléseket nem látok rajtuk.Lehet,hogy csak böködik?
-Milyen kaját adjak nekik?
-Forrázott zöldséget mennyi időnként kapjanak,és mit?
-Hogyan szaporíthatnám őket?
-Mekkorára nőnek meg?
-Jól kijönnének a red cherry garnélákkal és törpe narancs rákkal?
Előre is nagyon köszii..:)
A páncélosok rengeteget kutakodnak, egy területen mozognak, tehát elkerülhetetlen, hogy egymásba botoljanak. Én nem tartom szerencsésnek az együtt tartásukat. Sérülékenyek és stresszesek a garnélák.
Kajának adj forrázott zöldségeket, spirulina tablettát, garnéláknak készült élelmet.
Naponta etetheted őket: pritamin paprika, répa, borsó, kukorica, spenót, tök, uborka mind jó nekik.
Szaporítani brakkvízben lehet őket, nem annyira egyszerű. Olvass fórumokat (szentgyő, akvakertész)
5 centisre nőnek meg.
A redekkel jól kijönnek, a narancsrákról is úgy tudom, hogy ártalmatlan, de ebben nincs tapasztalatom.
Nincs mit :)
Rendben.Most adtam nekik egy felet és ketten megették az egészet..:)
Holnap majd veszek nekik spirula tablettát meg adok nekik zöldségeket..:))
Szia!
Nálam is együtt vannak az amanokkal a páncélosok és nagyon jól megvannak, igaz, hogy a páncélosok nem túl nagy termetűek (Corydoras elegans), az amanokat meg már nagyon tettem be hozzájuk.
Én nem hiszem, hogy bántanák őket, inkább csak vannak és böködik őket. ha meg bántanák őket, akkor az amanok felülnének a növényekre, és nem kutakodnának lent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!