Melyik a legjobb garnéla eleség?
És ezek között van különbség?
Tetra wafer mix
jbl novoprawn
sera shrimp natural
A legjobb a shirakura, de annak meg is van az ára.
Az általad választottak közül a seráról lehet olvasni több pozitívat, de lehet hogy csak azért, mert ez a könnyebben beszerezhető. A JBL szeret szétesni.
Na ezt mind kipróbáltam. Én talán a serára voksolnék. Utána a tetra. Milyen garnéláknak?
A garnélák nagyon lelkesek ha kapnak egy kis zöldséget: én 1-2 percig szoktam mikrózni nekik brokkolit, karfiolt, zöldborsót.
Van egy kis diszkosztápom is (sajnos nem tudom, milyen), de az nagyon jót tesz a színüknek.
Garnéla fajtától tenném függővé. A gyorsan lebomló garnéla kaják sokkal jobban szennyezik a vizet és sok fontos tápanyag hiányzik belőlük. Érzékenyebb garnélákhoz a fentieket nem használnám pont a fenti dolgok miatt.
Ott érdemes préselt eleségeket keresni. Mosura, Shirakura, Ebita Breed stb. Ezek kivétel nélkül nagyon lassan lebomló elleségek. Garnéla tenyésztők fejlesztették és minden olyan tápanyag bennük van ami a megfelelő vedléshez, színezethez stb kell. Az áruk lehet borsos, de egy kis zacsi is több mint 1 évig elég egy garnélás akvárium esetén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!