Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Melyik a legjobb garnéla eleség?

Melyik a legjobb garnéla eleség?

Figyelt kérdés

És ezek között van különbség?

Tetra wafer mix

jbl novoprawn

sera shrimp natural

2012. jan. 14. 16:32
 1/3 Platypus ***** válasza:

A legjobb a shirakura, de annak meg is van az ára.

Az általad választottak közül a seráról lehet olvasni több pozitívat, de lehet hogy csak azért, mert ez a könnyebben beszerezhető. A JBL szeret szétesni.

2012. jan. 14. 16:52
 2/3 anonim ***** válasza:

Na ezt mind kipróbáltam. Én talán a serára voksolnék. Utána a tetra. Milyen garnéláknak?

A garnélák nagyon lelkesek ha kapnak egy kis zöldséget: én 1-2 percig szoktam mikrózni nekik brokkolit, karfiolt, zöldborsót.

Van egy kis diszkosztápom is (sajnos nem tudom, milyen), de az nagyon jót tesz a színüknek.

2012. jan. 14. 21:23
 3/3 anonim válasza:

Garnéla fajtától tenném függővé. A gyorsan lebomló garnéla kaják sokkal jobban szennyezik a vizet és sok fontos tápanyag hiányzik belőlük. Érzékenyebb garnélákhoz a fentieket nem használnám pont a fenti dolgok miatt.

Ott érdemes préselt eleségeket keresni. Mosura, Shirakura, Ebita Breed stb. Ezek kivétel nélkül nagyon lassan lebomló elleségek. Garnéla tenyésztők fejlesztették és minden olyan tápanyag bennük van ami a megfelelő vedléshez, színezethez stb kell. Az áruk lehet borsos, de egy kis zacsi is több mint 1 évig elég egy garnélás akvárium esetén.

2012. júl. 7. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!