Mit csináljak még mindig ecset alga (már próbáltam ki dolgokat)?
Én az egész nagy akváriumot leszívtam, aljzatot forróvízben átmostam, az akváriumot ecettel kimostam és szárazra töröltem, a növényeket hypós vízbe lógattam, aztán átmostam rendes vízzel is.
A halakat külön raktam egy üres akviba, a saját vizükbe, sötétbe, majd másnap csináltam egy fél vízcserét benne.
Az eredeti nagy akváriumba a külső szűrőt feltöltöttem aktiv szénnel, és a neon csövek egy részét is lecseréltem sima konyhai 2700 K-s neonra. Aztán a talajt vissza, és teljesen új vizet raktam bele, a növényeket vissza ástam, 5 napot járattam így, aztán a halakat lassanként áthalásztam bele. Az aktiv szén össz kb 2 hétig volt benne, utána kiszedtem és lecseréltem új siporaxra.
Egy hét mulva akarok venni új 6500K-s neonokat, 2-3 db-ot, mert a régi az tuti nagyon rossz már. Hagen flora glo csöveket már vettem 2 hete újat. Mert ebbe sok cső kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!