A Guppit egy 2 literes befőttes üvegbe rakom akkor annak lesz valami baja?
Úgy gondoltam hogy szívószállal néha belefújok, hogy kapjon oxigént.
Vagy akár abba a befőttes üvegbe lehet 2 db 2 cm es guppi?
a szűrő a legfontosabb. Még az akvárium sem annyira fontos, mint a szűrő, akármilyen 30 literes edényben is tarthatsz halat, nem muszáj üvegből akvárium legyen..
Olcsó megoldás? Rendben..
menj be a Tesco-ba vagy inkább az Obiba és vegyél egy Malter keverő ládát, a 65 literes kb. 1300 forint. Na ebbe tarthatsz halat. Igaz, csak felülről láthatsz bele, de legalább nem vagy állatkínzó. 2 literben max pár napig élne meg.
Hogy szűrő nélkül miért nem él még egy 65 literesben egyetlen hal sem hosszú távon? olvass utána..
a fűtő nem szükséges:kizárólag hidegvizi halaknak
de látom te az a típus vagy, aki bemegy az akvarisztikai boltba és mutogat, hogy ezt a narancssárga, azt a piros halat kérem.. fogalmad sincs a nevükről, sem a tartási igényükről, hány lityós akvi kell neki, milyen hőmérséklet az ideális neki, kell-e neki kiegészítésként növényi erededű táplálék, milyen vízparaméterek között lehet tartani.. nálad még a guppi is kidögölne, a legkönnyebben tartható hal. csak azért vettél halat, hogy egy hónapig kínozd, plusszban azzal, hogy a legrövidebb életű akváriumi hal is legalább 3 évig él
vagyis olyan ember, aki előbb vesz tehenet, aztán kérdi meg mit eszik, és kell-e istálló is neki, mert ő eddig arról nem hallott. Aztán másnap megy a szomszédhoz elmondani: Hogy ez szarik is?
No comment.
Olvass előtte el egy akvarisztikai könyvet, és ha szeretnél halat tartani, miután tudod az igényeiket, akkor tarts..
Hidd el érdemes azokra hallgatni akik bár gusztustalanul is de leírtak fontos dolgokat!!!Olvass utána!!!!!!!!!!Nagyon, mert csak te fogsz kínlódni,a halaid meg szenvedni.
El kell döntened milyen halakat szeretnél,hogyan tarthatóak együtt,egyáltalán lehet-e.Milyen halak érzik jól magukat egymás társaságában,hányan.Ha ez megvan,milyen környezetet kell nekik megteremteni,amit szeretnek.Mindent olvass el róluk!
A növényekről is,mert én pont ezzel jártam pórul.Fényigény stb.
Az előttem hozzá szólóknak meg azt üzenem hogy akvarisztika mellett egy kis jómodort is tanulhatnátok.Mert pont az egyikőtök írta hogy ő is követett el hibát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!