Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Hogyan eresztitek le az...

Hogyan eresztitek le az akváriumot?

Figyelt kérdés

Gondolom gumicsővel...de hogy szívjátok meg?Szájjal?

Van esetleg más megoldás is?Nem igazán akarnám a számba venni azt a csövet...

2011. dec. 3. 15:39
 1/10 anonim ***** válasza:
Én szivattyúval szoktam, egyik cső akváriumba másik cső a kerti lefolyóba megy, le eresztem, kitakarítom. És csapvíz bele úgy hogy a csapra kötöm rá a csövet. Ennyi az egész.
2011. dec. 3. 15:47
 2/10 anonim ***** válasza:
túlzás ez a finnyáskodás... ha félsz hogy nem elég tiszta, mosd meg, ha attól hogy benyeled a vizet, akkor kiköpöd, és újra kezded... ha meg attól félsz hogy a csőben esetleg svábbogarak vannak, nos igen, előfordulhat...
2011. dec. 3. 16:05
 3/10 anonim ***** válasza:

Ahol fát vágnak, hullik a forgács :) Szerintem se finnyáskodj, én 20 éve nyelem, mégis megvagyok :)

Egyébként ha megjegyzed, hogy melyik vége megy az akváriumba, illetve óvatosan szívod meg, akkor soha nem kerülsz kapcsolatba az akvárium vizével.

2011. dec. 3. 16:22
 4/10 anonim ***** válasza:
Tuti, hogy nő vagy... :)
2011. dec. 3. 17:21
 5/10 anonim ***** válasza:

Én nem szívom meg. A csövet a csapnál megtöltöm vízzel, befogom az ujjammal az egyik végét hogy ne folyon ki belőle a víz.

Odasétálok vele az akváriumhoz berakom akviba a másik végét, alá a vödröt, a vödör felett elengedem amit fogtam az ujjammal és átfolyik a víz a vödörbe.

2011. dec. 3. 18:18
 6/10 anonim ***** válasza:
56%

Mondtam én...!

Mégegy nő! :)

2011. dec. 3. 18:19
 7/10 anonim ***** válasza:
:)
2011. dec. 3. 18:27
 8/10 anonim ***** válasza:
nem tom mit kell finyáskod ni én úgy csinálom vödröket elő meg egy csövet meg szívom azt csá volt olyan amikor belement a számba beleköptem a vödörba az meg telt azt ki dűtöttem nagy cucc
2011. dec. 3. 19:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Nembaj, én akkor sem szeretek pocsoját inni.
2011. dec. 3. 22:41
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen,én is így vagyok vele hogy nem akarnék pocsolyát inni..Amúgy nem vagyok nő,csak emlékszem a mikrobiológia és parazitológia előadásokra még az egyetemről....bármiben lefogadom,hogy ha tudnátok róla többet mint most,ti sem vennétek a szátokba azt a "vizet" :))))
2011. dec. 4. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!