Vettem 2 db ancit és az lenne a kérdés hogy adjak-e nekik salátalevelet és hogy csak meg kell forrázni vagy főzni kell valameddig?
a halakat ma délután hozam és vígan úszkálnak de elfelejtetem nekik kaját hozni és csak lemezes haltáp van itthon az jó nekik vagy salátát adjak nekik?
és vetem 2db 3 cm körüli vitorlást az normális hogy az egyik sarokba el vannak húzódva és nem nagyon úszkálnak?
165 literes az akvi és csak ők vannak benne
Még ne etesd őket 1-2 napig. Utána mehet forrázva saláta, uborka, répa, cukkini, borsó, spenót, sokminden. És fontos, hogy legyen valamilyen fa is az akváriumban, anélkül néhány éven belül elpusztulnak (egyébként 20 évig lazán elélnek).
A vitik még félnek, ne világíts és hagyd őket békén egy kicsit. Őket se etesd most!
hát murr mire ezt elolvastam addigra már megetetem őket
lemezes halkaját kaptak és amit láttak mindent megettek és már jobban mozognak is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!