Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Éhes még a fátyolfarkúm?

Éhes még a fátyolfarkúm?

Figyelt kérdés
Ha a fátyolfarkú aranyhalam az esti etetés után még sokáig "cuppog" a víz felszínén és buborkokat csinál akkor az asztjelenti hogy több kaját adjak neki? nem akarom túl etetni. Most naponta 2x etetem 2xpár pár darab szárított szúnyoglárva meg egy kis acti féle vegetal vagy nem toom mi ez van rajta meg egy negyed darab vipachips.
2011. nov. 18. 15:18
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
2011. nov. 19. 00:57
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ajándékozd el az aranyhalat, míg nem lesz nagyobb baja, a meglévőkhöz meg vegyél még 2-3 páncélos harcsát, és 3 plattit, így mindenki jól jár. És legyen akkor 25 fok az aksiban.

Ja, én az algaevő csíkhoz sem ragaszkodnék.

2011. nov. 19. 11:04
 13/15 Platypus ***** válasza:

Nézd, egy ekkora aranyhal most még lehet boldog és elférhet kényelmesen, de ha megfelelő a vízminőség(tehát nem szenved ammóniamérgezéstől), akkor pár hónapon belül kinövi ezt a helyet. És addig is ott a hőmérséklet problémája, amit nem tudsz úgy belőni, hogy minden haladnak ideális legyen.

Az algaevő csíkhal is hatalmasra nő, ráadásul ivaréretten kötekedős. Az a hal sem való ide. Ha szereted az állataid, akkor ezt a kettőt elajándékozod vagy elcseréled plattyra.

2011. nov. 19. 12:13
 14/15 A kérdező kommentje:

Tavasszal meg lesz csinálva a kerti tó akkor majd abba veszek még pár fátyolfarkút meg persze ez is megy ki és majd veszek helyette egy picit amekkora ez volt mikor megvettem.

A csíkhallal pedig nincs gond nem félnek tőle a többiek sőt még a kaját is megpróbálják ellenni előle. De ha túl nagy lesz veszek nagyobb aksit most jelenleg ebben ennél az 5 halnál többet nem fogok tartani most csak növényeket telepítek bele ezerrel hogy még szebb legyen.

2011. nov. 19. 15:44
 15/15 A kérdező kommentje:
Ez amúgy kékpajzsos páncélos törpeharcsa?
2011. nov. 19. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!