Miért haltam meg? (fontooooos)
11 literes akvárium:
szűrő: [link]
kavics:4-7mm-es , 2cm-es rétegben
növény:egy anubias kb 12cm
állatok:2db almacsiga,4 zebradánió,4 neonhal,3 guppi,2 anci,2 páncélosharcsa,1 aranyhal
az a baj h meghalt a takarítás után 2 neon és 1 dánió
takarítani úgy szoktam h kihalászom a halakat,csigákat berakom őket csapvízbe aztán kiszedem a szűrőt és a növényt aztán a kavicsot... a kavicsot belerakom egy lavorba és jól átmosom a csap alatt az akváriumot meg a kádban kisikálom domestossal.... aztá beletöltök vizet berakom a szűrőt (ja azt is domestossal mosom ki) és a növényt majd a halakat...ja ezt úgy 2 hetente
am mit tehetnék h ne haljanak meg a halacskák??
az hogy ritka hülye vagy és kapni fogod a szidást ezért
de a válasz az az hogy ammónia mérgezést kaptak ami azt jelenti hogy a saját ürülékük mérgezte meg őket
ezeknek legalább 250 liter kellene és a rajhalakból sokkal több min 10
30 liter alatt nem lehet gerinces állatot tartani mert állatkínzás és tiltja a törvény
ezért 2 év börtönt kapnál
lehet hogy boldognak tűnnek de ha látnád hogy egy nekik megfelelő környezetben hogy viselkednek akkor megváltozna a véleményed
csapvizet egy napig állni kell hagyni hogy a klór imenjen a vízből
ELŐSZÖR TUDNI KÉNE HOGY MIT CSINÁLSZ KICSIT UTÁNA OLASNI MIELŐTT ÁLLATOKAT KÍNZOL
ha téged bezárnának egy 2 nm-es szobába másik öt ember közé akor te is élnél valameddig
almacsiga: [link]
zebradánió: [link]
neonhal: [link]
guppi: [link]
anci: [link]
páncélosharcsa: [link] (nem tudom neked milyen van)
aranyhal: [link]
na ezekben a linkekben olvashatod el hogy a halaidnak mik az igényei külön-külön
1. a domestost nem tudtad kimosni rendesen, ezért nem is használunk ilyen vegyszereket
2. 11 liter? mégis, mit gondoltál?
Ja! Meg 11 liter, meg domestos...
Nehogy már elhigyjétek.
jóó télleg kamu...
de ismerek 1 csajt aki ponn ezt csinálja csak nem használ domestotst és nincs aranyhala... de amúgy... majd elájultam mikor megláttam szegény halakat ahogy ott szenvednek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!