Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Melyik a legstrapabíróbb hal?...

Melyik a legstrapabíróbb hal? Ha lehet, legyen elég neki 54literes aksi, és az se baj ha szép is.

Figyelt kérdés
A sziámi harcoshal strapabíró?A mostani halaimmal sok baj van,nem tudom mért de ami túl élt eddig vásárlás után,az hasvízkóros lett és a szinület is elvesztik.(most persze tulzok,de valami nagyon nem jó,végső elkeseredésebe strapabíró halak közt nézek körül.Noss?Légyszi segítsetek.Ha nem tartjátok jó ötletnek akkor is írjatok fajtákat légyszi.köszi
2009. máj. 8. 21:29
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
köszi,akkor mailban küldöm
2009. máj. 9. 11:48
 12/20 A kérdező kommentje:
Amugy a szumátrai díszmárna nem rosz ötlet,én is gondoltam már rá.Vettem volna ha nem ilyen agresziv,társas akiba,dehát...A harcoshal az szerintem csak strapabíró,ha egy pohár vízben elvan.Egy 54literes aksi nekik már a kánaán.most olvastam egy akvarsta könyvben,h nem igényel speciálisan beállitott vizet,a tartása egyszerű.amugy kösz mindenkinek a segitséget,és további tippeket is örömmel fogadok.
2009. máj. 9. 12:03
 13/20 anonim ***** válasza:
Persze, elvan egy pohár vízbe. Egy darabig! Te is ellennél egy 5 nm-es helységben, de a végén nagyon nem éreznéd jól magad. A bettának 25-27 fokos vízre van szüksége, a pohárban max 19-20 fok van. Jobb állatkereskedésekben (pl ahonnan én is vettem a halam) nem pohárban tartják őket hanem több részre elválasztott akváriumban. Azért mert képesek eléldegélni egy darabig egy pohár vízben (hozzáteszem, nem sokáig bírják), attól még nem élvezik. Az enyém egy 20 literes akváriumban van. És speciális vizet igényelnek hőmérséklet, és vízkeménység terén. Nem olyan igénytelenek ám...
2009. máj. 9. 12:42
 14/20 anonim ***** válasza:
szia a szumi nem olyan agresszív ha van legalább pár db belőle nekem vitorlásokkal van együtt és tudomást se vesznek róluk csak egymással kergetőznek.ha csapatban vannak szétoszlik az agresszió.
2009. máj. 9. 14:53
 15/20 A kérdező kommentje:

Értem,köszi,de az a baj h az aksim annyira tele van hogy nem tudnék olyan sok szumit összerakni bele,mert akkor már tul lenne népesítve.

Am nekem nem h 20,54lioteres vizbe lenne a betta,mindennel el van látva,még ha forró víz kellene neki,akkor is meg tudnám a hőt oldani,a vízminőséget nem tudom mérni,ezért szabályozni se.csunya szúval;amienre beáll,olyan lesz a víz értékei.

2009. máj. 9. 15:59
 16/20 anonim ***** válasza:
Igen tudom hogy te nem pohárban tartanád, csak írtad hogy biztos strapabíró hal ha abban is lehet tartani, és erre reagáltam:)
2009. máj. 9. 16:27
 17/20 anonim ***** válasza:
Amúgy simán lehet mérni és beállítani a víz minőségét, vannak szuper mérőkék és vízbeállító folyadékok az állatkereskedésekben.
2009. máj. 9. 16:28
 18/20 A kérdező kommentje:
Akkor jo:).Am köszi h segitetek.A szuper mérőkék szuper árban vannak,amit nem engedhetek meg magamnak.A halak tartásához minden meg van de nem tudok ilyen extra kiadásokra pénzt szánni,hogy ph és minden féle mérőt beszerezzek:(pedig sokat segitene,mert ha méást nem,a mostani állapotot jó lenne tudni,mert valami baj van az aksimmal:(.
2009. máj. 9. 16:58
 19/20 anonim válasza:
guppi, aranyhal... a guppi ráadásul még szapora is, nekem a 20 literes akváriumban is tök jól elvannak.
2009. máj. 12. 18:24
 20/20 A kérdező kommentje:
oké,köszi.Menyi guppit ajánlotok egy 54literes aksiba?(Figyelembe véve h szaporodnak.
2009. máj. 13. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!