Milyen szűrőt vegyek a 40 literes aksiba?
Szerintem inkább méretezd túl a szűrőt, ráadásul ez állítható átfolyású úgyhogy ha sok csal lejjebb csavarod, annál jobb a szűrés. :D
Igazából nem tudom a mikro az felejtős semmire se jó, amini nekem 28literben volt, 40 ben már szerintem kevéske, de a fan1 meg böszme nagynak fog tűnni. Szerintem EHEIM Pick Up 2008 lenne a legjobb. Bár az se kicsi. Na most magamat is elbizonytalanítottam, de végül is amit akarsz.
Aquael Fan-1 -> 4 063 Ft, vagy Pacific PF 302 -> 2.344 Ft
A Pacific állítható, és jóval kisebb, mint az Aquael,
de attól még az Aquael jobb, mert az nem olyan gagyi.
hát igaz, a fan1 kicsit nagy méretű, micro- mint írtam felejtős, a mini viszont 30-60l ig jó, és tökéletesen elvinne 40 litert.
nekem az a pici micro vitt el 54l(persze nem tökéletesen, nem volt más lehetőség), ami még a mininél is kisebb, 3 kicsi hallal- ezt azért írom, h nem kell túlméretezni a szűrőt, a fan1 nem feltétlenül szükséges bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!