Szerintetek jó 200 literbe?
egy ismerősöm pont ilyet használ egyedül 240 literben 5 éve gond nélkül és soha nincs baja az akvárium tisztaságával és tegnap 5 cm-re hajoltam oda hozzá és semmit nem lehet hallani
ha leállítja az etetés alatt azt arról lehet észrevenni hogy nem hallod az esőztetőt tehát jó csak más ember tapasztalatára és véleményére is kíváncsi vagyok
Általában elég rossz ar ár/érték arányuk, de ennyi pénzért megéri.
Ami a teljesítményét illeti, te magad is rá jössz majd, hogy kell mellé egy belső is.
"5 cm-re hajoltam oda hozzá és semmit nem lehet hallani"
Persze, de minden bizonnyal nem egy 5 éves rotor forog neki benne egy 5 éves tengelyen. És ezek az alkatrészek sem a legolcsóbbak, ha évente cserélned kell. Minden bizonnyal kerámia, de ha a tengelye fém, akkor gond.
meg fogom kérdezni a szűrő gazdáját hogy mennyit bír az övé de még ha 3 évente ráköltök 1700 ft-ot az se egy nagy összeg
inkább mint egy 30000 ft-os szűrő
de majd ha megkérdeztem akkor kiírom hogy kinek van igaza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!