60 literbe milyen nano halakat rakjak?
Figyelt kérdés
Vannak nagyon szépek, de én valami beszerezhetőre gondolok, alapvetően valami elég színes hal kellene hogy feldobja kicsit az akváriumot. Köszi a segítséget.2011. aug. 22. 09:35
1/2 anonim válasza:
A Vadon díszállatban is szoktak lenni nano halak néha.
és a A VI. Eötvös u 28. Atlantisz Díszállatban szoktak lenni ezek a fajták, valamivel olcsóbban:
Boraras Urophthalmoides, Boraras maculatus, Smaragd törpe razbóra, Normani, Galaxy Razbóra, Danio tinwini,
Amanda lazac, Endler guppi (az endler szereti elvenni a kaját a többiek elöl).
Red Cherry, vagy Yellow garnéla, is mehet melléjük.
Én vettem az Atlantiszban Boraras Brigittae halat is, de az lágyvizes, ezért azt nem kéne a többi közé keverni.
A maculatusnak is lehetne picit lágyítani a vizét, de az viszont kibírja a csapvízet is.
A többi meg mindegyik csapvizes.
2/2 anonim válasza:
Én a pseudomugil családot szeretem, a furcatusok és gertrudaek különlegesek és szépek. Pesten néha beszerezhetőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!