192 literbe szűrés, olcsón?
Találtam egy ilyen ufót:
Vagy egy powerhead - AT-203: 2000 l/h és erre ráhúzni egy szivacsot
Mellé egy 600 l/órás külsőszűrőt rakni (ez van csak önmagában gyenge).
Gondolkoztam azon is, hogy hátra betenni egy lapot,
és a hátsó részt telerakni lávakővel, és akkor csak egy vízpumpát betenni mögé, de az sok helyet elvesz az akváriumból, lehet 10 centit is :)
Még csak elméleti kérdés.
80x60x40-es akváriumról lenne szó, megcsinálnám táptalajjal növényesre, nano halakkal. A kis akváriumokat pedig megszüntetném amik most vannak. Szóval összeöntenék mindent egybe.
Viszont szeretném előbb a szűrést megtudakolni. És jobb lenne ha az akvin belül lenne a szűrő, mert hülyén néz ki ha vödrök lógnak az oldalán :)
Bocsi, hogy egy kicsit körülményes vagyok, de erre volna valami ötlet?
Én a háttérszűrést javaslom egyértelműen.
A belsőnél és a powerheadnál is látszana valami nem természetes dolog az akváriumban a háttérszűrést meg meg lehet csinálni, hogy természetes háttérnek tűnjön...
Jó, akkor a háttér szűrést választom.
De nem is üveglap kéne háttérnek, mert az mögött minden látszik. Vagy az üveglapot fóliázzam le matt feketére öntapadós fóliával?
Vagy melyik gyári 3d-s háttér néz ki jól? Eddig még egy szépet se találtam. Mindegyik olyan otromba és olyan mű, közben meg drágák is, szerintem.
Csinálni én nem tudok hátteret :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!