Betta tenyésztők? De hol?
Hát ez nem lesz egyszerű menet. Első körben azt javasolnám, hogy akvarista.hu-n keresd meg Chilikét. Kérdezd meg tőle honnan szerezte, hátha tud segíteni, nála van fehér betta.
A nehezebb megoldás Brekk felkeresése. Neki rengeteg elfoglaltsága van, komoly szakember, tehát csak komoly kéréssel fordulj hozzá. Itt van a külföldi rendelési listája:
www.amazonas.hu/import.xls
"Előrendelési lista, várható érkezés jövő hét Péntek!
A halak árai euróban vannak megadva, szállítási költség 8000Ft/box, de betták kivételével Minimum 2400Ft/faj.
www.amazonas.hu "
Sok szerencsét és sok félretett pénzt kívánok! :)
Sziasztok itt Chilike!:)
Nekem már nincsenek sajna bettáim,elajándékoztam őket.Sajna nem volt időm többel foglalkozni,1 betta meg nem betta;)
Én anno a fehérvári Tűzhal díszhalban vettem nagyon szépeket.Merem ajánlani a boltot,tényleg szépeket is lehet kapni,koronás,halfmoon,szuperdelta na meg extra színeket is..Én szinte állandó kapcsolatban voltam velük,mindig tudtam mikor jön szállítmány és már mentem is,h nehogy lemaradjak a szépekről.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!