Az anentome helena bántaná a red cherryket?
Figyelt kérdés
2011. okt. 11. 11:22
1/4 anonim válasza:
Ez jó kérdés, nekem pedig volt ilyen csigám redekkel együtt régen 90 literben, csak ott akkoriben volt vagy 150 garnlélám és tuti nem vettem volna észre ha eltűnik néhány. Hát nem tűnt fel, hogy ette volna őket, szerintem nem, de mondjuk ha csak 10db garnélám van, amellé még lehet hogy nem raknám be.
2/4 A kérdező kommentje:
8db van egy 54 literesben. Akkor még nem veszek helenát. Amúgy 2hónapja vannak nálam, de még sajnos nem szaporodtak. Elérték már a max. méretüket. Lehet az a bajuk, hogy vannak mellettük halak is?
2011. okt. 11. 19:03
3/4 anonim válasza:
Naja, de a garnélák szaporodnak úgy is, csak aztán a halak megeszik a kis mini garnélákat tehát nem nőnek fel soha, csak a nagyok maradnak meg, mert azok nem férnek bele a halak szájába. Hát ha azt a 8 garnélákat külön rakod egy 20 literesbe, akkor ott biztos hogy fognak szaporodni, de olyan fél év alatt nőnek fel, 6 hónap alatt lesznek ivarérettek, hogy a kicsik újra szaporodjanak. De a nagyok azok 2 havonta újra szaporodnak, csinálnak mindig vagy 20 kis garnélát.
4/4 A kérdező kommentje:
Mégis vettem 2 helenát, de teljesen ártalmatlanok a garnélákra. :) Olyannyira, hogy azt mondta a boltos, hogy ő egy akváriumban tartja őket mióta árul red cherry-t és helenát és soha nem volt semmi gond.
2011. nov. 4. 09:43
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!