Elegem van ebből. Mit csináljak velük? Szeretem őket de ez így nem megy.
vanegy 54L-es aksim, van benne 2dánió (tudom rajhal, direkt nem vettem melléjük többet igyis gáz van a zsúfoltsággal) akkor volt 1guppi, meg van 2 picike harcsa meg 2 algázó.
Nos az algázók minden hónapban ikráznak, sajnos nemtudta megmondani a halas hogy vételkor melyik milyen nemű, igy megvettem...de gázok vannak, én gyilkosnak érzem magam, hiszen az apró éppen kiikrázódó halakkal nemtudok mit tenni. Szeretem a 2 algázót, de ez nem állapot, sheol sem veszik be őket:( Esetleg valami aljzat, kőzet haol nem ikrzának vagy valami elválasztás?? tipp?
a másik volt 1 guppim és kb egyedül volt nemvoltpárba már megvolt 2hónapja meg minden azóta aksit is takaritottam és most nézem tele van apró szürkés úszkáló halakkal az akvárium, szerintem csak attól lehet... :O Unom már ezt.
Gondoltam tartok halakat, amikkel nincs baj erre tessék:(
Nincs annyira tele, nyugi.
AZ algázók ezek szerint ancik. Igazából nekik dubla ekkora avárium kellene, de a jelek szerint nincs akkora baj, ha ikráznak.
Guppi. ha van vmi ismerősödnek akváriuma amiben vannak guppik, akkor szerintem add neki oda.
Ancikra a probléma: Ők nagyon kelendő halak, én a helyedben felnevelném őket egy 3-4 centis korig, és utána eladnám őket. ha darabonként 100-200 forintot, akkor nem is akkora problem hogy ikráznak ugyye? :D
A zebradániókhoz meg még vegyél még 4 et min, mert a társaság hiánya sokkal nagyobb, mint az h tele van ivadékokkal az akvárium
Algázó kaviár :D Te nagyon bajos vagy:D
Aha, és anci sushi.
Akvarista.hu -itt hirdesd meg őket.
Ha probléma nélküli akváriumot szerettél volna,akkor rosszul választottad a halaid vagy rossz tanácsot fogadtál meg. Az ancik híresek arról, hogy ha 2 ellenkező nemű van együtt, akkor szaporodni is fognak, meg a hím is az agresszivitásáról. Fiatal korukban meg nem megállapítható a nemük. Továbbá ez a faj nagyon nem való 50valahány literbe, legalább a duplája a jó neki. A helyedben elajándékoznám őket guppistul és a helyükre dániókat vennék.
köszi köszi mindenkinek.
Néhányan irták hogy szaporitsam őket majd adjam el..na igen nem is lenne baj, de KINEK???? SENKINEK NEM KELL NEM 1X KÉRDEZTEM MÁR:(
és esetleg a kavicsos aljzat helyett kvarchomok vagy nagyobb kavicsok nem jók? abba is ikráznak?:(
Ja állatkereskedésbe a környékeme nem veszik be az ancikat mert karanténolni akarják őket, hiába magyarázom h nem betegek, és karanténra a legtöbb helyen nincs szabad aksi:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!