Élővízből szedett növényt betehetem az akváriumba?
Igazából nem akarok egy akváriumnyi növényt csak valami kis moha szerűt vagy hasonlót, esetleg valami aprólevelű fajt.
Kicsit tág tudom de még nem néztem körül gondoltam először megkérdezem azokat akik értenek a dologhoz.
Am az akvárium neonos most úgyhogy nem fűtöm 25 fokra
Platypustól kaptam régen mohákat amit beraktunk az egyik akváriumba. 1-2 hónapot voltak a vízbe, a csigáknak tetszett, de idővel kirothadt az egész. Ha már látod, hogy nagyon barnul, akkor ki kell szedni. Nem lesz tartós.
Meg hoztam szárazföldi mohákat is egyszer barátomék telkéről, egy adag még van a folyosón az egyik a virágcserépen, az úgy egyben kiszáradt, hát nem zöld már, hanem barna, de mindegy, a virágot nem zavarja.
Nekem most a legszebb mohám akváriumban, az bolti.
Weeping moha. Nagy fény kell ennek is, ezért nem is raktam le alulra, csak a lámpa alá közvetlen, mert ha lejjebb rakom, már elkezd barnulni. Fönt viszont gyorsan szépen nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!