Miért pusztulhatnak a Malawi sügérjeim?
Nincs semmi külső jel amire gyanakodhatnék! semmi darakór semmi haspuffadás, hasvízkor, ép széklet semmi bőrgyulladás! Akkor mi lehet a baj? Ha valaki tud 1-2 ötletet( a bajra) aminek utánanézhetek megköszönném! Teljesen tanácstalan vok.!
De viszont az utóbbi napokban észrevettem hogy a "fire-fish"eknek pirosabb lett a kopoltyújuk! Köszi a válaszokat!
A víz minőséggel van akkor baj, de csak tippelni tudok:
Friss vízzel csinálod a vízcserét, és a klór marja szét a kololtyújukat. Vagy a háttér mögött berohadt valami, vagy a kaja rohad valahol, amivel etetsz. Mivel gariba nem tudod visszavinni a halakat, akkor szét kell szedni őket, aztán kopoltyú alkatrész csere.
Köszönöm a válaszokat! Erre nem is gondoltam ( ammonia)!
350L és most van benne 22hal( amiket fent írtam! 3Ds hátterem van (aquamorf rockII)! külső szűrő Atmann cf-1200, belső szűrő 800l/óra! Vizcsere 2-3hetente 90liter! A vizkeménységem 18-20! Tudom hogy egy kicsit kemény! A csapvíz ellen Aquatant használok! Van 2tő Anubias és 2nagyobb hólyagos vizikehely! ezeknek néha tönkremegy 1-2 levele! Milyen tesztet vegyek, hogy megállapítsam hogy mi a baj? Köszönöm a segítséget!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!