Mi bajuk leshet a neonhalaimnak?
Figyelt kérdés
nagyon fakóak lettek és az a piros csík alig látszik reggeltől estig van fény nekik amikor megvettem nagyon szépek voltak most meg mi bajuk lehetnek :s2011. aug. 13. 10:09
11/14 A kérdező kommentje:
és lehet guppi halakat tartani ilyen körülmények között
2011. aug. 14. 07:01
12/14 anonim válasza:
Hát előbb rá kellene jönni, hogy a neonok betegségét mi okozta. Egyébként persze, lehet, neonokat is lehet, szóval most is azt mondom, valami lehet ott, ami nem stimmel. Viszont amíg ez nem derül ki, hogy mi is ez, addig Guppikat sem érdemes belerakni, mert ugyanúgy el fongnak pusztulni. Egy hátránya van a guppikanak a neonokkal szemben, hogy hamar túlszaporodhatnak.
13/14 A kérdező kommentje:
már tudom mer vettünk 4-nappal ez előt egy új neonhalat és az volt beteg bementünk akitől vásároltuk és mondta hogy igen az okozta mert neki is mind megdöglött és bocsánatot kért 10 neonhalból 7-maradt a többi már javul kitisztítottam az akváriumot vettem bele imunerősítőt és fertőtlenítőt
2011. aug. 14. 10:33
14/14 A kérdező kommentje:
most már minden rendben van minden oké lehet telepíteni új halakat és a neonhalak is rendbe jönnek és jöttek
2011. aug. 14. 11:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!