Mivel leshet a szomszéd? Hőkamerával vagy mozgásérzékelővel vagy mivel? Egész nap a fejem fölött kopogtat. Ha mozgok a szobában, akkor is utánamjön.
mozgásérzékelő mágnes? Tetszik.
Nemlehet, hoyg egy kicsit üldözési mániád van? Menj el sétálni és ha akkor is kopogtat a fejed feleTT akkor van nagy baj.
Elfelejtettem irni,h a bunkók kiméljenek, nem vagyok kiváncsi a válaszaikra!
Ja, és nem mozgásérzékelő mágnes, én elolvasnám mégegyszer - ha már tudsz olvasni sikerülni fog.
Szia, ne haragudj, de pszichiátrián dolgozok és ott találkozok hasonló esetekkel, mint a tiéd. Kérj segítséget mihamarabb, bármikor bemehetsz bármelyik kórház pszichiátriai osztályára, nem kell beutaló.
Én segíteni akarok, nem bunkóskodni.
Ha tudsz valamilyen módszert amivel a vasbeton födémen át lehet látni, akkor gyorsan szabadalmaztasd le, mert másnak még nem sikerült feltalálni.
Tényleg menj orvoshoz.
Mozgásérzékelő, ami pl nekünk is van és a riasztóhoz kapcsolódik. - utsó hozzászólónak
Köszi, inkább a felső szomszédnak kéne pszihiátriára menni, h ennyire ráér leskelődni a másik után. Munkanélküli paraszt.
Amúgy köszi a tanácsot, majd ha úgy érzem, h tényleg elmentek otthonról pszihiáterhez fordulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!