Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mivel leshet a szomszéd?...

Mivel leshet a szomszéd? Hőkamerával vagy mozgásérzékelővel vagy mivel? Egész nap a fejem fölött kopogtat. Ha mozgok a szobában, akkor is utánamjön.

Figyelt kérdés
Mivel lehetne ezt közömbösiteni? Pl mozgásérzékelőt mágnessel vagy hogyan?? Ki vagyok borulva de nem hagyja abba, mert ezt élvezi.
2009. aug. 25. 17:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
41%
paranoia,egy orvos sokat segíthet.
2009. aug. 25. 17:21
 2/13 anonim ***** válasza:
76%

mozgásérzékelő mágnes? Tetszik.

Nemlehet, hoyg egy kicsit üldözési mániád van? Menj el sétálni és ha akkor is kopogtat a fejed feleTT akkor van nagy baj.

2009. aug. 25. 17:28
 3/13 anonim válasza:
61%
Szia kedves!A szomszédodat jelejzsd fel!Igazán ha bizonyítani tudod,ez zaklatásnak számit!
2009. aug. 25. 17:32
 4/13 anonim ***** válasza:
50%
Dugd be a füled és nem fogod hallani a kopogtatást! :D
2009. aug. 25. 17:54
 5/13 A kérdező kommentje:

Elfelejtettem irni,h a bunkók kiméljenek, nem vagyok kiváncsi a válaszaikra!

Ja, és nem mozgásérzékelő mágnes, én elolvasnám mégegyszer - ha már tudsz olvasni sikerülni fog.

2009. aug. 25. 18:22
 6/13 anonim ***** válasza:
59%

Szia, ne haragudj, de pszichiátrián dolgozok és ott találkozok hasonló esetekkel, mint a tiéd. Kérj segítséget mihamarabb, bármikor bemehetsz bármelyik kórház pszichiátriai osztályára, nem kell beutaló.

Én segíteni akarok, nem bunkóskodni.

2009. aug. 25. 20:08
 7/13 anonim ***** válasza:
59%

Ha tudsz valamilyen módszert amivel a vasbeton födémen át lehet látni, akkor gyorsan szabadalmaztasd le, mert másnak még nem sikerült feltalálni.

Tényleg menj orvoshoz.

2009. aug. 25. 20:11
 8/13 A kérdező kommentje:

Mozgásérzékelő, ami pl nekünk is van és a riasztóhoz kapcsolódik. - utsó hozzászólónak

Köszi, inkább a felső szomszédnak kéne pszihiátriára menni, h ennyire ráér leskelődni a másik után. Munkanélküli paraszt.

Amúgy köszi a tanácsot, majd ha úgy érzem, h tényleg elmentek otthonról pszihiáterhez fordulok.

2009. aug. 25. 23:03
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet, hogy csak veletlen egybeeses.Mondtad, hogy munkanelkuli es ebbol arra is lehet kovetkeztetni , hogy csak barkacsol, vagy valami olyat csinal, amihez kalapacs kell es teged ez mar annyira zavar, hogy azt hiszed miattad van.Probald meg egy kicsit maskepp latni a dolgokat es esetleg, ha van batorsagod kerdezd meg tole , de nem cirkusszal , hanem beszelgess el vele , hogy mivel tolti a napjait , mert hallod, hogy eleg sokat kalapal.Ha zavarni akart mostanig , talan ettol megszegyeli magat es abba fogja hagyni, ha meg csak dolgozik akkor elmondja neked es talan ettol te is megnyugszol.Kivancsi lennek a fejlemenyekre.
2009. aug. 26. 07:38
 10/13 anonim ***** válasza:
Végre az előző volt az egyetlen normális hozzászólás!
2009. aug. 26. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!