A tölgyfalevéllel mit kell csinálni mielőtt akváriumba teszem?
Figyelt kérdés
Garnéláknak lesz.2011. aug. 6. 14:21
1/6 Könnyező kobra válasza:
Üdv!
Én úgy szoktam hogy leforrázom mint a teát.
Fogok 3-4 darab már kiszáradt levelet,egy műanyag edénybe teszem és forralok annyi vizet hogy majd ellepje.
Ha felforrt ráöntöm,várok 10 percet hogy ázzon,majd leöblítem és mehet az akváriumba.(jó kis illata van)
2/6 anonim válasza:
Meg kell várni, hogy ősszel maguktól elsárguljanak. Olyan helyen kell gyűjteni, ami messze van a városi forgalomtól. Csak forró vízzel szoktam lemosni.
3/6 A kérdező kommentje:
Akkor a földről most nem szabad szedni?
2011. aug. 6. 16:11
4/6 Könnyező kobra válasza:
Üdv újra!
A szembe szomszédom előtt van egy 222000 éves ordenáré nagy tölgyfa,és ilyenkor is hullik róla elsárgult EGÉSZSÉGES levél.
Én össze szoktam szedni oszt semmi baj vele.
5/6 Könnyező kobra válasza:
Csak úgy csináld ahogy írtam,akkor nem lehet semmi gond.
A lényeg hogy egészséges legyen,ne egy berohadt avarból származzon!
6/6 anonim válasza:
Túl nyers még, majd ha magától megbarnul, és leesik a fáról, szárazon. Először le kell majd súlyozni, hogy lemerüljön. kb. 1 napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!