Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mit ajánlotok kezdő akvarisának?

Mit ajánlotok kezdő akvarisának?

Figyelt kérdés

Egy 5literes akváriumba milyen felszerelés kell?

És milyen halakat ajánlotok?A sziámi harcosnak jó az öt literes akváriumban ugy ,hogy hím+nőstény ? esetleg még egy guppi vagy neonhal?Maximum hány halat tegyek bele?milyen gyakran tisztitsak?Hasok időd van légyszi mindent írj le!Köszönöm előre is!

2011. júl. 19. 20:41
1 2
 11/15 kiki81 válasza:
Sok igazság van benne! Fogadd meg az előttem szólót! Én csak hallottam ezekről! (afrikai sügérezek)
2011. júl. 19. 22:18
 12/15 Platypus ***** válasza:

Ha ragaszkodsz az 5 literes gömbakváriumhoz, akkor tarts benne sórákot. Ez az egyetlen megoldás, ami nem jár állatkínzással. Semmiféle berendezés nem szükséges hozzá, tengeri kagylókkal szépen be lehet rendezni a helyet.

Kezdő akvaristának nem is szabadna 50 liter alatt gondolkozni a haltartásban. Ez nem úgy megy, hogy egy kicsiben megtanulod, aztán veszel nagyot. Egy kis akvárium 10X annyi tapasztalatot kíván, mint egy 100 liter fölötti. Egy apró hiba, és döglik a halad. Továbbá az új állatvédelmi törvényben benne lesz, hogy 30 liter alatt nem lehet halat tartani.

2011. júl. 20. 03:04
 13/15 Salx Narval ***** válasza:
Én is csak megerősíteni tudom, az előttem írókat.Minimum 50literes akváriumot ajánlok neked, teljes felszereléssel és egy szakkönyv átolvasását.Ne kezd el úgy az akvarisztikát, hogy semmit nem tudsz róla, ez csak csalódást fog okozni és a halaid halálához vezet.Bizony egy 5-10 literes akvárium, nem kezdőknek való.
2011. júl. 20. 04:27
 14/15 Könnyező kobra ***** válasza:

Barátom!Ha ennyisok jótanácsot nem tudsz megfogadni,akkor megérdemled az elkövetkező csalódásokat!

Csak a halakat sajnálom!!!

2011. júl. 20. 07:34
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok jó tanácsot és teljesen igazatok van nagyon szépen köszönök minden választ!

De az utolsó válaszolónak:Most nem azért de ki mondta hogy nem fogadom meg? Éppen ezért tettem fel a kérdést hogy ne legyen ennek az egésznek rossz vége!A többieknek nagyon szépen köszönöm!

2012. márc. 9. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!